Video: Camera filmt conditiescore koe

Delaval introduceert een camera die de conditie van koeien meet bij het uitlopen van de melkstal. De innovatie signaleert gewichtsverlies of juist een toename in gewicht, die voor een veehouder nog niet opvallen. Informatie die daaruit volgt geven indicaties over bijvoorbeeld inefficiënt voedingsgebruik. Zo krijgt de melkveehouder nieuw inzicht waarmee hij tijdig actie kan ondernemen om de gezondheids- en vruchtbaarheidsresultaten te verbeteren

Deel dit topic

Reacties

flecky
Veel HF vrienden zullen wel schrikken.......
oldhuus
Ik vind het hier wel meevallen, maar zoals ik ze bij sommige in de wei zie lopen..
jan w
Het is maar net hoe je de HF gebruikt hebt. Er zit onder de HF ook voldoende variatie, maar je moet ze wel willen gebruiken.Normaal valt het hier ook wel mee, alleen in een tijd met warm tot te warm weer kun je dat wel aan de koeien zien.
friese koemelker
JONGE VROUWEN WILLEN GRAAG MAGER ZIJN/ DUS OOK MAAR SCANNEN MET EEN CANERA,.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's innovatie , stal , koeien , koe , melkstal , delaval , melkveehouder en conditie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1