Had jij ook kritiek op #Zembla ?

Het kan altijd erger:

Deel dit topic

Reacties

+1
josl
Één groot verschil: werd door Zembla 'mega' gezien als oorzaak van de problemen en de 'mega' ondernemer neergezet als zakelijke geldmaker over de rug van dieren zet de ARD de boeren - klein en groot- neer als slachtoffer van een systeem wat ten koste gaat van koeien én ondernemer.
Todi
Is dit niet meer een film maken in een ziekenhuis en dan zeggen de mensen zijn allemaal gezond? Dit is wel negatief voor de gezondheidsdiensten en veeartsen.
Greetje
Ik had geen kritiek op ZEMBLA, alhoewel dit een evenwichtigere en gedetailleerdere reportage is over de Duitse werkelijkheid.

25 jaar geleden ben ik eens meegeweest met een veerijder en ook naar het slachthuis, was voor die mensen die daar werkten ook niet altijd een pretje om met halfdooie wrakken te werken, er is (hoop ik) een boel ten goede veranderd voor mens en dier in nl.
Meelmuisje
Europees Vervoersverbod (slachtverbod) drachtige koeien???
elite-magazin.de/news/…
Greetje
Goed idee in het kader van de beeldvorming en voor het werkplezier van slachthuispersoneel.
Minder goed voor de vaarzenexport.
En stel je hebt een drachtige koe die een ongeluk krijgt, die moet je dan euthaniseren..?
+1
flecky
De holstein fokkerij is gewoon door geschoten!!
Met geonomics wordt het alleen nog maar erger.
En daar zijn de heren die zich fokkerij specialist noemen in oa Arnhem verantwoordelijk voor.
Zij zitten dagelijks achter de schermen de verkeerde keuze's te maken!!
De resultaten merken de meeste alle dagen al,de kalveren brengen bijna niks meer op en dat wordt alleen nog maar erger!!
Het gaat niet om de melk alleen!!!......................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zembla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1
TREFWOORDEN