5

Wat is de waarde van de regiegroep?

Is het niet gewoon zo dat EZ/Dijksma voor de goede sier straks nog een "overlegje" heeft met de regiegroep, terwijl ze gewoon zelf bepaald "hoe en wat"... Wat willen een NMV en LTO nu nog inbrengen? In de 2/7 brief staat dat ze akkoord zijn met het plan. Ja, ze horen de leden aan, maar verder als het standaard antwoord "we nemen het mee" komen ze niet.

Misschien tijd voor beide club's om vooraf duidelijke standpunten naar buiten te brengen? Standpunten die keihard zijn, en die bij geen gehoor reden zijn de regiegroep te verlaten. Weten leden ook waar jullie WEL voor staan! Achteraf vertellen dat er niet meer in zat is lekker makkelijk...

Deel dit topic

Reacties

We zullen zien, ze hebben nu tijd om gegeven commentaar om te zetten in daden of om betere smoezen te bedenken.
Ze zullen met alle wensen van de leden rekening houden.....
En van wie zijn de fosfaatrechten die op pachtbedrijven liggen? Van de grondeigenaar of van de pachter? Dit kunnen ze ook beter direct regelen anders draait het weer op juridische procedures uit.
Dat is niet zo moeilijk jonge de fosfaat rechten worden eigendom van de eigenaar van de veestapel, melkquota waren destijds aan grond gekoppeld en dat veroorzaakte de hebzucht van de grond eigenaar
Als ZE maar rekening houden met MIJ , IK ben een knelgeval !
Waar knelt het bij jou dan gait

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , nmv en dijksma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN