Illustratie van: mandetrac12

Blog Weideman: Ga toch weg!

Kan het er nog af, op vakantie gaan? Of is dat een flauwe grap in tijden met lage melkprijzen? Een week of meer er tussenuit is een heel verantwoorde investering in je zelf. Het is niet alleen goed om je rust te pakken, maar ook om afstand te nemen. Daarna zie je de zaken weer scherper.

Deel dit topic

Reacties

arjankok-
Bluuf tuus halve gezin had andere plannen, misschien in de herfstvak.
+1
verbi
Als dat niet meer kan moet je stoppen, wij gaan in aug nog een hele week er is nog meer dan koeien!
demelkboer
Vorig jaar met gezin naar curaçao geweest. Maar ja dat was met met 45 cent voor de melk. Nu dan maar naar de ardennen met 29 cent. ????
matt
Wel 2 maal zie ik 😃
demelkboer
Vorig jaar met gezin naar curaçao geweest. Maar ja dat was met met 45 cent voor de melk. Nu dan maar naar de ardennen met 29 cent. ????
+2
jvt
Met een melkprijs van 45 ct zijn we ook maar gewoon in de ardennen gebleven....
3 speen
Doc boeren blijven op vakantie gaan
+1
meelezer10
Zolang je maar niet verplicht een enkele reis moet boeken.
DeBoerin
Komende week eens kijken hoe het in de grensstreek duitsland/zwitserland/ frankrijk is. Hopelijk geen last van stakende collega's

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's investering en vakantie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN