Grote accountants scoren negatief op loyaliteit

De loyaliteit van agrariër aan hun accountant is over het algemeen positief. Deze positieve loyaliteit is vooral te danken aan de kleine accountants. Agrariërs die klant zijn bij de grote accountantskantoren zijn aanzienlijk minder loyaal, Dat blijkt uit onderzoek van Prosu Databased Marketing.

Deel dit topic

Reacties

dorpsrandhoeve
Ik meen dat de klanten loyaal genoeg zijn als ze de rekening betalen, Ofnie??

Wat willen ze nou???
HFfan
Bedoel, kom zelf lang niet aan 100,- euro per uur.
noad
Tijden het melken toch wel ; zelfs met deze melkprijs..
HFfan
Moet bij een boer toch wel heel wat meer voor veel minder gedaan worden....
+1
Greetje
Met loyaal bedoelen ze denk ik of ze trouwe klant blijven of niet. Aan de telefoon bij de prosu interviewster een grote mond dat ze binnenkort weg zullen gaan bij hun huidige dure accountant.

Maar als puntje bij paaltje komt durft bijna niemand over te stappen naar een veel klantvriendelijker en voordeliger administratiekantoor..
Nick83
Quote:
@Greetje: Maar als puntje bij paaltje komt durft bijna niemand over te stappen naar een veel klantvriendelijker en voordeliger administratiekantoor..

waarom zou iemand da niet durven?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's accountant geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN