Illustratie van: Sammy2004

Dijksma veroordeelt acties Franse boeren

De acties van Franse boeren tegen vrachtwagens met buitenlandse landbouwproducten zijn onacceptabel. Dat zegt staatssecretaris Sharon Dijksma tegen het Financiële Dagblad.

Deel dit topic

Reacties

+1
weurding
Goh, reactie vanaf haar vakantieadres op bewegingen in het buitenland? of staat ze bij Lyon in de file?
Metal ap
Ik denk dat ze op het nudisten strand leg
KuikenenKoe
Kuikenenkoe veroordeelt acties (r)overheid
+3
Strick
In Nederland kan de actiebereidheid ook nog wel eens groot worden als straks de plannen door de Kamers zijn en dus definitief worden.
Er zijn zeer veel (mogelijke) verliezers. Je kunt dan denken aan de extensieve bedrijven, de bedrijven die nu aan het bouwen zijn en mogelijk een 'knelgeval' worden en niet of niet voldoende gecompenseerd kunnen worden, en tenslotte de bedrijven die zich op een normale manier ontwikkeld hebben en ook het gelag kunnen betalen van de excessieve groeiers middels een (hogere) generieke korting.
hans1980
En boeren die door trage vergunning verlening in de problemen zijn gekomen voldoende grond geen stal en knelgevallen regeling??
waar moeten die extra p rechten in vredesnaam vandaan komen?
meerboer
Dat hebben die franse van Dijksma geleert.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dijksma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN