Winst FrieslandCampina

Het eerste halfjaar van 2015 is voorbij. Eerdaags gaat RFC weer komen met de halfjaarcijfers. Wat is de verwachting? Gaan de toegevoegde waarde producten voor extra winst tov de garantieprijs zorgen of gaat de daling van de bulkproducten dit meer als teniet doen.

Deel dit topic

Reacties

+1
jg
Veel hogere winst door lagere grondstoffen.
+1
puntertje
Die weer voor een groot deel wordt opgesnoept omdat door de explosieve melkaanvoer een groot deel moet worden afgezet als producten die de garantieprijs nog niet opbrengen.
KOC1981
Ben ik ook bang voor. Als de melkaanvoer 10% stijgt wil dit zeggen dat je al 10% meer winst moet maken om dezelfde prestatietoeslag te beuren per liter. Dat op zich zou al een giga prestatie zijn, komt nog bij dat inderdaad die extra melk niet in de toegevoegde waarde gaat, maar in de bulk.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , rfc , jaarcijfers , toegevoegde waarde en garantieprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1