Gratis Para TBC preparaat

Voor de behandeling tegen para tbc is geen goede chemisch medicijn. Er is wel een natuurproduct waarbij de dieren kunnen herstellen. Om aan te tonen dat dit produkt ook bij de Nederlandse koeien werkt bied ik twee veehouders de gelegenheid om gratis het preparaat te ontvangen. Stuur een PB en we maken een afspraak voor een behandelplan.

Deel dit topic

Reacties

+2
friesboertje
Niet behandelen, zo snel mogelijk naar de slacht.
+1
m uut m
Als er para aangetoond is ben je verplicht om de koe binnen 6 week af te voeren
otto1604
Bedankt voor de aanwijzing, maar als je de behandeling start heb je al groot gedeelte hersteld,

Van wie moet het dier binnen zes weken weg??
+1
ejb
Quote:
@otto1604: hersteld

hersteld is iets heeeeel anders dan genezen.

m.a.w. de koe heeft niet meer de symptomen van een PARA koe maar blijft de ziektekiemen wel uitscheiden en dan is dus binnen de kortste keren de hele veestapel besmet en dan kan Otto een lapmiddeltje verkopen voor alle koeien.

Dus heren en dames prikkers trap er niet in.
david2
Quote:
@ejb: kortste keren de hele veestapel besmet

dat is nou ook weer niet zo want dan was ik allang boer af geweest....maar het is wel een groot probleem als je er mee te maken hebt
ejb
@sorry
dit is een reclame artikel.

kijk maar naar de naam onderaan het artikel.
+1
david2
Quote:
@otto1604: Van wie moet het dier binnen zes weken weg?

als otto1604 niet eens weet hoe het parabestrijdingsprogramma in elkaar zit, heb ik weinig vertrouwen in de kennis die hij heeft over de para problematiek
Strick
Para TB is een besmettelijke, ongeneeslijke darmontsteking en daar is maar één remedie tegen en dat is ruimen!
otto1604
In Nederland wordt geruimd maar dat gebeurd niet overal omdat er wel degelijk modellen bestaan om deze bacterie met een behandeling op uw bedrijf te kunnen behandelen.
david2
Wij hebben ook al jaren last van para, na van alles geprobeerd te hebben en heel veel ruimen,maar para probleem blijft,uit wanhoop het smet kastje van leen de vink uit zegveld aangeschaft, hadden afgelopen jaar nog 2 positief in de melk (andere jaren minimaal 10) dus niet ziek maar wel antistoffen hebben dus ruimen, en GEEN koeien meer die spontaan in een paar weken mager worden en aan de diaree gaan hadden er elk jaar toch wel een stuk of drie, of het door het kastje komt kan ik ook niet zeggen, maar ik laat m toch maar hangen. gezondheidsdienst heeft een onderzoek gedaan:smetparatbc.nl/briefgd.html/
friesboertje
Dat SMET-kastje is zwendel van de bovenste plank. Kwakzalverij. 900 euro vragen voor een onnozel kastje met onderdelen van ten hoogste 25 euro. Jammer dat er zoveel intrappen.

Het helpt 0,0.
otto1604
Jammer dat ik geen PB ontvang om aan te tonen dat uw koe weer gezond kan worden. Het vee ruimen lost uw probleem niet op want in de mest zit de bacterie die meer dan een jaar blijft leven en voor de volgende besmetting kan zorgen.
brabo
Dus door die koeien maar te laten lopen, stopt de besmetting wel?
MelkveeMonica
@ otto, wil je contact met mij opnemen? ben geïnteresseerd in je product.

mvg, Monica (monica@agrio.nl)
otto1604
Bravo jouw opmerking is net als het gezegde dat een boer nooit failiet kan gaan want als hij geld tekort komt verkoopt hij toch een koe. Als zijn laatste koe verkocht is is hij geen boer meer maar had nog steeds geld.

Om op jouw opmerking terug te komen inderdaad. Laat de koeien lopen dan stopt de besmetting vanzelf maar dan zijn bacteriën en koeien inderdaad ook dood.

Ik bied hulp aan door de dieren op het bedrijf te behandelen en afhankelijk van de mogelijkheden met u een plan op te zetten waarbij ik vooraf aangeef wat u verwachten mag.

Maar bespaar me de opmerkingen dat ik van deze materie geen verstand heb want ik kan u een kwetsender antwoord terug geven maar benader u met respect en zou van een ondernemer hetzelfde terug verwachten.
3 speen
Para kun je niet behandelen degene die dat duidelijk probeert te maken heeft zelf ook een enge ziekte
otto1604
Heeft u deze kennis op de universiteit opgedaan?? Zou graag van u vernemen hoe u aan de kennis komt wat u beweerd!
otto1604
Heeft u deze kennis op de universiteit opgedaan?? Zou graag van u vernemen hoe u aan de kennis komt wat u beweerd!
Wilbert
Dram niet zo door Otto...
Ga niet anoniem vage oplossingen aanbieden. Maak jezelf en je oplossing eerst maar's bekend aan het grote publiek. Tot die tijd zul je niets bereiken.
3 speen
Otto heb je soms een natte droom gehad

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien en dieren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN