Poverni Reflecta Aardstralenkastje

Ik had jullie beloofd om te vertellen wat er in zo'n wonder der techniek huist, dus: op de bodem en onder het deksel een loden plaatje. dan een triplex plaatje met daarop wat zilverpapier en aan de einden een gelijmd houtje met daarin elk drie ijzerdraadjes.
Ik heb het stof er wat afgeblazen in de hoop dat hij weer wat seintjes gaat ontvangen en als straaltjes geluk laat rondgaan.
En de bewoners met wat houtwormolie gezegend.

Deel dit topic

Reacties

oldhuus
Mooi voor in je museum.
friesboertje
Zorgt het ook voor een hogere melkprijs?
Titus de Wolff
Klaagmuuractivist!
friesboertje
Vragen is geen klagen.
Titus de Wolff
@friesboertjeZal vanavond even voor je in mijn glazen bol kijken, die is daar beter in.
aldert
Quote:
@Titus de Wolff: elk drie ijzerdraadjes

Heb je wel goed gekeken? misschien is het wel zilver of goud !
Titus de Wolff
Aldert, ik had inderdaad niet goed gekeken, het zijn er aan de ene kant totaal zeven en aan de andere kant vijf, puur goud, alleen het lijken gewoon ordinaire kramtriedsjes.
Titus de Wolff
Er is niets tussen kosmos en aarde wat niet begrijpelijk gemaakt kan worden en dus heb ik mijn hersens eens laten kraken op de werking van het kastje. Omdat er toch een uitleg geweest moet zijn voor wat er tussen de plaatjes lood ontstond met behulp van de ijzerdraadjes kom ik tot het volgende: paarsgewijs tegenover liggende ijzerdraadjes ontwikkelen een antistraal die door het lood verspreid en gericht wordt op de schadelijke aardstraal en door het zilverpapier gebalanceerd wordt. Aldus de verkoper/adviseur
Dat zoiets in 1952 al voor de voordeelprijs van 125 gulden verkocht kon worden toen een boerenarbeider een rijksdaalder in de week verdiende. Genieuze uitvinding.
Farmer_
Heb je een foto, is dat dat houtenkastje wat op marktplaats stond?
Titus de Wolff
Ja, dat mooie kastje. Werkt de broncorrector ook nog steeds op lood en ijzerdraad? Laat daar maar een foto van zien. Mijn uploaden werkt niet.
Farmer_
@Titus de Wolff
Nee, daar zit ander spul in, oa ook wat goud of iets dergelijks.
Titus de Wolff
@Farmer_Aardstralen onschadelijk maken met goud helpt niet beter dan met ijzerdraadjes of wijze woorden!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
15