Opnieuw bedrijven Pons failliet

Deze week heeft de Rechtbank in Den Haag opnieuw twee bedrijven van veefokker Arjan Pons te Gouderak (ZH) failliet verklaard.

Deel dit topic

Reacties

pa
Heb net een filmpje bekeken. Geweldig: ruim 18000 kg melk met 5.07 vet en 4.37 eiwit. Fantastisch!!! Wat is er gebeurd dat het dan toch ergens een beetje ontspoort??? Raar verhaal.
martijnham
Ik zie geen volle uiers. En geen melktank of zoiets ophet filmpje van melkvee. Wel koeien waar veel inhoud in zit. Zonde dat die nooit een filmpje van het melken heeft gemaakt.
casev
Bijna alle koeien in zijn stal werden continue gespoeld. Dus dan hou je uiteindelijk geen vol uier meer over idd.

Pons woont hier vlakbij, hij was, is , en zal altijd een vreemde snuiter blijven. Maar hij heeft wel verstand van koeien fokken, en het vee wat hij op stal had staan waren zeer imposante koeien, die ik nog nooit ergens anders gezien heb.

Jammer dat het zo gelopen is. Ik hoop dat Arjan toch nog ergens een plek vind waar hij zijn talenten kan benutten.
+1
ijssel
Iets teveel maling aan de wetgeving met als gevolg rechtszaak op rechtszaak,over diverse zaken,wel jammer want het is een goeie fokker.
milkman1
Boetes zijn dan ook absurd hoog, accountant was hier gisteren en vertelde dat 2 boeren bij hun in de buurt ook een boete hadden gekregen. 1 van 30000e en de andere 80000e voor het niet of foutief invullen van formulieren.
paul1
Wat voor fornulieren ?
hans1980
?
+1
Greetje
Favoriete verhalen van accountants, opdat je het maar uit je snuit laat om zélf iets in te vullen..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bank en failliet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
6
TREFWOORDEN