Winst FrieslandCampina kan problemen melkveehouder amper verzachten

Een doekje voor het bloeden:

FrieslandCampina wist de winst in het eerste halfjaar fors op te krikken, waardoor het meer geld kon uitkeren aan de leden, de melkveehouders. Maar vanwege de lage melkprijs, is het een druppel op een gloeiende plaat.

Als je niet verder zou lezen, zou je denken dat de bomen voor de leden van de coöperatie – 80 procent van de Nederlandse de melkveehouders- tot in de hemel groeien. Niets is echter minder waar.

Meer: z24.nl/ondernemen/…

Deel dit topic

Reacties

zuivelarbeider
Tja.. Hoe moet het dan!
delavalboer
Gaan we dat nog merken op onze afrekening...heb nog niets gezien.?
+3
hookwood
1 september op de vrije ledenrekening
+4
dorpsrandhoeve
Ik denk dat we als leden met elkaar blij en trots mogen zijn met deze coöperatie. Laatste tijd is er door sommigen hier de vergelijking gemaakt met de varkenshouderij. Maar die vergelijking gaat gewoon mank, en is zoals ik al eens eerder aangaf voor mensen die aan de anti depresiva moeten. En hoewel er gepraat wordt van een druppel op de gloeiende plaat, is het ook zo dat wie het kleine niet eert is het het grote niet weert.
+1
weurding
Nou, vindt 2 cent een mooie opsteker, moet nog wat heffing betalen en het verzacht de boel mooi 😄

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , melkprijs , campina , melkveehouders , melkveehouder en coöperatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0