Cow Wellness: stal met jaarrond een constante temperatuur

Stalbouw.nl heeft een nieuw stalconcept ontwikkeld die zich kenmerkt door volledige isolatie en een gestuurd klimaat. Het adviesbureau is op zoek naar melkveehouders met nieuwbouwplannen, voor de bouw van een proefstal.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jan Veenhouwer
Leuke ideeen hebben ze wel, persoonlijk ervaar ik liever de seizoenen, met de koeien in de wei zodat de consument niet het gevoel krijgt van de intensieve veehouderij. Die emotionele discussie gaan we toch niet winnen op argumenten.
oldhuus
Ja 95% luchtwassen terwijl de deuren en gordijnen los staan, die logica ontgaat me volledig.
+3
ricardo
Zal wel een duur en onhaalbaar project worden, maar ben wel blij dat dat warme vochtige weer wat minder word, aardig aangenamer in de stal.
demelkboer
10 procent rendement. Voor de ontwikkelaar zeker.
jan w
Het systeem is natuurlijk niet nieuw. wel nieuw is het voor de melkveehouderij.
oldhuus
In Canada hebben ze dit toch al jaren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , melkveehouders , cow , klimaat en bouwplannen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0