Nederlandse melkprijzen onder gemiddelde in melkprijsvergelijking

Zowel FrieslandCampina als DOC Kaas scoren onder het gemiddelde in de melkprijsvergelijking van LTO, European Dairy Farmers en ZuivelNL. Dit heeft voornamelijk te maken met de hogere melkprijzen van Franse zuivelbedrijven.

Deel dit topic

Reacties

andre01
Alleen maar stemming makerij en voer voor de journalisten.
Als de franse overheid er geld bij doet heeft dit niets met de prestatie prijs te maken. En wat de italianen doen neem ik ook met een korreltje zout

en natuurlijk de bedrijven die alleen kaas produceren betalen minder. dit was al bekend.
arjankok-
Vrij logisch dat in landen waar productie meest is toegenomen de afzet en opbrengst wat onder druk staat
+1
hookwood
Een ieder die de prestaties van FrieslandCampina baseert op de uitbetaalde garantieprijs moet zich toch maar eens verdiepen in de melkprijssystematiek:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , frieslandcampina , campina , kaas , doc-kaas , doc , dairy , melkprijsvergelijking en zuivelnl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2